Gesprek aangepast belasting

Werken bij Visie Groep Zorg & Werk

Heb je belangstelling om bij Visie Groep te werken? Op deze pagina vind je een overzicht van de openstaande vacature(s).

Ook open sollicitaties zijn altijd welkom!

Openstaande vacature(s)

VACATURE: Ambulant Ondersteuner met kennis van Autisme (ook herintreders zijn welkom!)

Denk je dat ambulante begeleiding bij jou zou kunnen passen en heb je in het verleden een zorgopleiding afgerond, dan willen wij je graag de kans bieden om dit bij ons te onderzoeken!
Ervaring is niet noodzakelijk, levenservaring is waardevol!

Functie
Je geeft individuele begeleiding en ondersteuning aan cliënten bij hen thuis. Je ondersteunt de cliënten op vele leefgebieden, zodat zij zo zelfstandig en zelfredzaam mogelijk kunnen leven. 

Wat we vragen
– Levenservaring en een sterke en enthousiaste persoonlijkheid.
– Daadkracht!
– Kennis van (met name hoogfunctionerend) autisme.
– Goed zelfstandig kunnen werken maar ook een teamplayer zijn.
– Je bent flexibel, betrouwbaar en een doorzetter, je hebt humor en relativeringsvermogen en durft zelfkritisch te zijn. Je bent stressbestendig en staat stevig in je schoenen.
– Een relevant diploma op minimaal MBO 4-niveau, gericht op zorg en welzijn. 

Wat we bieden
Wij bieden een afwisselende en verantwoordelijke baan en een unieke mogelijkheid om aan de slag te gaan binnen een enthousiast team! 

De vacature betreft ongeveer 20 uur, maar uitbreiding is mogelijk.
Reageren: ben je enthousiast, reageer dan snel! Wanneer we passende sollicitatiebrieven hebben ontvangen, zullen we direct starten met sollicitatiegesprekken.

Startdatum: In overleg
* Graag ontvangen we je cv en motivatie per mail op a.kajim@visie-groep.nl.

Voor vragen over de vacature kun je contact met Jolynn Haarhuis of Annique Kajim opnemen 053 2084088.

VACATURE: Persoonlijk Begeleider Dagbesteding

Wij zoeken een enthousiaste persoonlijk begeleider dagbesteding!

Voor onze leerwerklocatie zijn wij op zoek naar een persoonlijk begeleider / coördinator met een afgeronde zorg gerelateerde opleiding, minimaal MBO-4.

Op onze leerwerklocatie bieden wij mensen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen op ICT-gebied in het kader van re-integratie en dagbesteding. Kijk op www.visie-groep.nl wat onze leerwerklocatie allemaal te bieden heeft!

Als persoonlijk begeleider heb je een eigen caseload en voer je de begeleidende taken uit. Je ondersteunt de deelnemers, die werken aan hun doelen en stuurt op continuïteit in de aanwezigheid van de deelnemers. Je schrijft rapportages en evaluaties en regelt keukentafelgesprekken voor het verkrijgen of verlengen van indicaties. Daarnaast heb je, in overleg met de deelnemers, contact met hun netwerk en sluit je desgewenst aan bij MDO’s. Belangrijk is, dat je een goede sfeer op de locatie creëert, waarin de deelnemers zich welkom en veilig voelen.

De taken bestaan uit het coördineren van de gehele dagbesteding samen met je andere collega’s van de dagbesteding. Dat betekent dat je alle overstijgende taken uitvoert zoals de bezetting van de verschillende activiteiten reguleren, het begeleiden van de werkbegeleiders, aanleveren van gegevens voor het management, het uitvoering geven aan en verder professionaliseren van het kwaliteitsbeleid.

Je kunt wat extra’s bieden door zelf leuke activiteiten te organiseren die aansluiten bij de doelgroep en op deze manier je werk nog meer inhoud geven en de dagbesteding nog aantrekkelijker maken.

Het betreft een vacature voor 20 tot 28 uur per week.

Wil je meer weten over de vacature of over ons, dan kun je contact opnemen met Nicole Velthuizen of Annique Kajim op 053-2084088, bel gerust!

Wil je gelijk solliciteren? Dan kan je je motivatie en CV sturen naar a.kajim@visie-groep.nl.