Outplacement Hengelo

Jonge plant in pot

Outplacement in Hengelo

Wanneer je gedwongen ontslagen bent en voor een outplacement traject kiest, kan Visie Groep jou hiermee helpen. Wij begeleiden je weer zo goed mogelijk terug naar werk en kijken hierbij naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt.

Als er sprake is van gedwongen (dreigend) ontslag dan is het tijd om, als het ware, te inventariseren. Thuis zitten is geen optie, maar wat nu de correcte volgende stap is of zou moeten zijn is vaak verre van duidelijk.

Gesprek vertrouwenspersoon

Weer aan de slag met een outplacement

Een dreigend ontslag gaat vanzelfsprekend gepaard met emoties. Je hebt tenslotte jaren van je leven geïnvesteerd in je baan en door het continu uitvoeren van de werkzaamheden en de contacten die je hebt opgedaan via je werk zijn deze verwikkeld geworden met je bestaan. Gelukkig kan je, ook in Hengelo, gebruikmaken van een outplacement traject.

Gesprek aangepast belasting

Wanneer outplacement

Een outplacement traject voor jou in Hengelo kan je worden aangeboden in plaats van een ontslagvergoeding vanuit de werkgever.

Zeker iets om te overwegen, want ten opzichte van een ontslagvergoeding staat een outplacement traject voor jou in Hengelo voor een langdurige investering, de weg naar een nieuwe en passende baan.

Handen schudden

Een persoonlijke invulling voor jouw outplacement in je stad

Een outplacement traject voor jou in Hengelo geeft natuurlijk alleen het juiste resultaat als er gekeken wordt naar jou als individu. Wie je bent, wat je kunt en wat je gedaan hebt zijn de meest voor de hand liggende vragen als er gekeken wordt naar de invulling van het outplacement traject voor jou in Hengelo. Toch zijn er zeer veel elementen waar rekening mee gehouden moet worden om het traject tot een succes te maken.

Bij Visie Groep geven wij de voorkeur aan een zeer persoonlijke aanpak voor je outplacement traject in Hengelo. Het kan zijn dat je ontslag veroorzaakt is doordat er simpelweg geen ruimte meer was voor je functie. Echter blijkt vaak dat er andere, vaak persoonlijke redenen zijn die ten grondslag liggen aan het ontslag.

Onderzoeken kwaliteiten

Ontdek de juiste invulling van je outplacement samen met Visie Groep

Visie Groep, gevestigd in Enschede, heeft de beschikking over een uitgebreid netwerk aan bedrijven en organisaties in de regio Twente. Dit geeft jou het voordeel als het aankomt op je outplacement in Hengelo.

Nadat wij met jou een uitgebreide intake hebben gehad om je wensen en mogelijkheden in kaart te brengen, gaan we voor je op zoek naar dé plek om te beginnen met je re-integratie.

Omscholing

Persoonsgericht traject

Elk outplacement traject voor jou in Hengelo is een uniek project, volledig afgestemd op jouw persoon. Het kan zijn dat wij ons netwerk aanwenden om voor jou een stageplek te vinden, zodat we gericht invulling kunnen geven aan je outplacement in Hengelo. Als de kans daar is kunnen wij je snel een nieuwe werkplek aanbieden