Begeleid werken Oldenzaal

Je kunt meer dan je denkt

Begeleid werken Oldenzaal

Bij begeleid werken bij Visie Groep kijken wij naar de sterke kanten van de persoon. Door middel van de persoonlijke begeleiding, vangen wij de zwakkere kanten op en helpen wij om daarin groei te bereiken.

Wij kijken als eerst naar jouw interesses en gaan dan vraaggericht te werk. Wanneer wij je interesses en kwaliteiten in kaart hebben gebracht, gaan we aan de slag om werkgevers te benaderen. Ben je hier nog niet helemaal aan toe? Dan is wellicht een re-integratietraject een optie. Binnen een re-integratietraject word je stap voor stap klaargestoomd om uiteindelijk de stap naar werk te maken.

Begeleid werken op maat

Het belang van begeleid werken is meer dan alleen het ontvangen van een loon. Werk geeft je de kans om jezelf te ontwikkelen, je tijd op een nuttige manier te besteden en om je sociale kring te vergroten. Dit geldt in het bijzonder voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Helaas is het juist deze doelgroep die de meeste moeite heeft om passend werk te vinden.

Visie Groep is actief in heel Twente, dus ook in Oldenzaal kunnen wij de oplossing bieden voor begeleid werken. Begeleid werken in Oldenzaal kan bij diverse werkgevers. Wij gaan samen met jou kijken welke werkgever passend is en jou de juiste begeleiding kan bieden.

De plek voor begeleid werken in Oldenzaal

Dankzij het onderhouden van een relevant netwerk aan potentiële werkgevers en andere relevante instituten is het vinden van begeleid werk in Oldenzaal of omstreken via Visie Groep vaak snel te realiseren. Wat voorop staat in het vinden van begeleid werk in Oldenzaal ben jij, wie jij bent, wat je wilt en kunt doen en waar je mogelijkheden en kwaliteiten liggen.

Begeleid werk in Oldenzaal kan via Visie Groep ingevuld worden door een werkgever te zoeken en daar de begeleiding op af te stemmen. Of je maakt gebruik van één van onze projecten.

Werkplek

Werken aan de hand van één van onze projecten

Visie Groep gelooft dat het geen zin heeft om je begeleiding op de werkvloer te geven als je geen passende werkzaamheden hebt. De ervaring heeft ons geleerd dat het soms lastig kan zijn om de juiste werkplek te vinden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, tenminste, één die echt past bij de werknemer. Om toch voldoende keuze te hebben in het vinden van begeleid werken in Oldenzaal hebben we daarom enkele projecten opgestart.

Begeleider programmeert

Het juiste project voor jou

Deze projecten zijn specifiek gericht op verschillende doelgroepen en niveaus in verschillende werkrichtingen. We bieden de mogelijkheid om binnen ons ICT-project in Enschede aan de slag te gaan. Mocht het project niet helemaal passend zijn dan zoeken we naar een passende werkplek elders. Zo heb je binnen Visie Groep niet alleen de keuze om een geschikte werkplek te vinden, maar ook de benodigde begeleiding hierin te krijgen.

Casual gesprek

Ontdek je mogelijkheden samen met Visie Groep

Begeleid werken in Oldenzaal heeft alleen zin als je én de juiste begeleiding krijgt én op de juiste werkplek zit. Visie Groep kijkt naar wie jij bent en waar jij naar op zoek bent. Heb je interesse in ICT of werk je liever met je handen? Bij ons heb je de keuze uit één van onze projecten, of om bij een externe werkgever aan de slag te gaan. Ook de begeleiding die wij jou aanbieden is afgestemd op jouw wensen.