Begeleid werken Hengelo

Begeleid werken Hengelo

Bij begeleid werken bij Visie Groep kijken wij naar de sterke kanten van iemand. Door middel van de begeleid werken ondersteuning, vangen wij de zwakkere kanten op en helpen wij om groei te bereiken. Met deze aanpak proberen wij de mensen te plaatsen bij werk dat bij hen past en dat zij leuk vinden.

Het vinden van werk kan erg lastig zijn als je een beperking, aandoening of ziekte hebt. Niet alleen is het vinden van passend werk een hele klus, ook het behouden ervan kan vaak een taak op zich zijn. Erg jammer, want ook al is er bij jou sprake van een belemmering die regulier werk moeilijk maakt, dan hoeft dat niet te betekenen dat je niet kunt werken.

Begeleid werken in Hengelo kan dan de oplossing zijn met daarin de juiste ondersteuning. Met begeleiding vanuit Visie Groep sta je er niet alleen voor en kan je altijd terug vallen op je begeleider. Dit zodat jij je kunt concentreren op je werk en je toekomst.

Werkplek

Werken in Hengelo, wie kan je daarbij helpen?

Begeleid werken in Hengelo kan dus erg belangrijk zijn, maar je wilt natuurlijk wel dat dit op de juiste manier gebeurt. In Hengelo begeleid werken heeft geen zin als dit niet op de juiste manier wordt aangeboden. Het is belangrijk dat je ondersteuning krijgt die werkelijk aansluit bij jouw behoeften en dat je kunt gaan werken binnen jouw interesses.

Tijdens je zoektocht naar begeleid werken in Hengelo is het erg belangrijk dat je ondersteuning krijgt die je alle kans geeft om jezelf te ontwikkelen. Binnen Visie Groep ontdek je verschillende mogelijkheden om jouw begeleid werken in Hengelo te kunnen realiseren binnen een branche die bij jou past en waar jij gelukkig van wordt.

jobcoach en deelnemer

Werken in Hengelo doe je samen met Visie Groep

Binnen Visie Groep is begeleid werken meer dan alleen ondersteuning op de werkvloer. Het begint bij de juiste plek en de juiste invulling van de dagelijkse werkzaamheden. Het pad naar werk kan per persoon heel verschillend zijn.

Begeleid werken in Hengelo kan dus betekenen dat we een dagbestedingsplek voor je vinden in Hengelo of dat we gelijk gaan kijken naar jouw mogelijkheden voor betaald werk. Dit is afhankelijk van de situatie waarin je verkeert. Visie Groep beschikt over verschillende projecten die zijn afgestemd op verschillende werkzaamheden in verschillende branches.

Begeleider programmeert

De juiste invulling voor begeleid werken vind je binnen Visie Groep

Ben je geïnteresseerd in ICT? Dan is ons ICT project wellicht iets dat bij jou past. Ook wanneer je een andere specifieke vraag hebt, kan je hiervoor bij ons terecht. Wij zullen dan samen met jou in kaart brengen welke alternatieven er nog zijn. Begeleid werken in Hengelo wordt bij ons op zo’n manier ingericht, dat dit werkelijk is afgestemd op de persoon die jij bent. De begeleiding zelf zal dan ook zo worden afgestemd dat je krijgt wat je nodig hebt.