Begeleid werken Almelo

Zandloper

Begeleid werken in Almelo

Wanneer je last hebt van een ziekte, als je een aandoening hebt of om andere reden beperkt bent in het uitvoeren van werkzaamheden, dan kan het heel moeilijk zijn om werk te vinden.

Bij begeleid werken bij Visie Groep kijken wij naar de sterke kanten van iemand. Door middel van de persoonlijke begeleiding vangen wij de zwakkere kanten op en helpen we om daarin te groeien. Met deze aanpak proberen wij de mensen te plaatsen bij werk dat bij hen past en dat zij leuk vinden.

Gesprek aangepast belasting

Weer aan het werk met begeleiding

Tegenwoordig zijn bedrijven verplicht om werkplekken te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar jij wilt natuurlijk werken in de buurt van Almelo en het liefst begeleid worden door iemand die jij kunt vertrouwen. Maar hoe vind je eigenlijk de plek waar jij begeleid kunt werken in de omgeving van Almelo?

Gelukkig kan Visie Groep jou hierbij ondersteunen. Visie Groep biedt begeleiding aan in Almelo en in de nabije omgeving van Almelo.

Begeleider en deelnemer bouw

Visie Groep biedt werk in Almelo

Visie Groep is een bedrijf dat gevestigd is in Enschede en eigenlijk actief is door heel Twente. Zo bieden wij ook In Almelo begeleid werken aan. Wij snappen dat iedereen andere kwaliteiten en wensen heeft en vinden het belangrijk dat jouw werkplek aansluit op jou als persoon.

Wij bieden dus niet iedereen hetzelfde werk aan, maar kijken naar wat jij leuk vindt en ondersteunen jou hierin. Uiteindelijk is het doel van begeleid werken in Almelo dat jij straks op de juiste plek zit, met de begeleiding die je nodig hebt. Dus voor begeleid werken in Almelo op maat, kies jij ook voor Visie Groep.

Casual gesprek

Begeleid werken – onze werkwijze

Omdat wij weten dat iedereen anders is, zullen wij ook elk begeleid werken traject in Almelo en omgeving anders oppakken. Wij gaan eerst met je rond de tafel om te kijken wat je leuk vindt, wat je kunt en waar je goed in bent. Daarna kijken wij samen met jou naar wat je niet zo goed kunt en waar je beperkingen liggen. Hierin zullen wij je ondersteunen.

Wanneer wij in kaart hebben gebracht wat je graag zou willen doen, stellen wij gezamenlijk een plan van aanpak op. Met dit plan kunnen we gaan kijken naar welke begeleide werkplek in de buurt van Almelo bij jou past.