Re-integratie Oldenzaal

Verrekijker

Re-integratie in Oldenzaal

Ben je werkloos en heb je een steuntje in de rug nodig op weg naar een werkplek? Visie Groep is een gespecialiseerde instantie die jou begeleidt naar passend werk dat aansluit op jouw interesses en mogelijkheden. Door onze persoonlijke aanpak weten wij de juiste match te maken tussen bedrijven en werkzoekenden.

Kom voor vragen gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

Begeleiding met cliënt

Re-integratie Oldenzaal

Woon je in Oldenzaal en wil je bij een re-integratieproject in Oldenzaal betrokken worden, dan ben je bij Visie Groep aan het juiste adres. Al is Visie Groep gevestigd in Enschede, ook als je in Oldenzaal woont kunnen we je als re-integratiebedrijf optimaal van dienst zijn. Voor ons ben jij namelijk leidend in onze aanpak, wij gaan uit van wat jij kunt en wilt.

Wij bekijken in een vrijblijvend gesprek samen wat jouw sterke en minder sterke kanten zijn. Van daaruit gaan we kijken waar we je kunnen plaatsen, aansluitend bij jouw mogelijkheden en interesses. Zo zoeken wij een arbeidsplaats waar jij het beste op je plek bent. Op deze manier kan jij je als individu het beste ontwikkelen middels je re-integratie in Oldenzaal.

2e spoor gesprek

Visie Groep kan jou ondersteunen met je re-integratie

Visie Groep is een bedrijf dat zich richt op re-integratie in Oldenzaal en omstreken en dat bekend is met de markt in de regio Twente. Wij vinden het belangrijk dat jij een plek vindt waar je goed je werk kunt uitvoeren. Ook in Oldenzaal is het doel van re-integratie dat je straks aan het werk gaat op een plek die bij je past.

Wij van Visie Groep vinden een persoonlijke aanpak heel belangrijk bij re-integratie in Oldenzaal. Plezier moet ook een belangrijke factor kunnen zijn bij re-integratie in Oldenzaal.

Kom tot je recht

Als wij het ergens niet mee eens zijn, zijn het die grote re-integratiebedrijven die hun cliënten als fabriekswerknemers plaatsen bij willekeurige bedrijven. Het gaat dan alleen maar om het plaatsen en niet om de lange termijn.

Het is dan ook niet de verwachting dat de cliënt lang bij dit bedrijf zal werken; voor deze bedrijven gaat het alleen maar om het opstrijken van de premie. Wij vinden dit niet kunnen. Wij bieden werkplekken aan waar jij met je talenten het beste tot je recht komt.