Re-integratie Hengelo

Compas

Re-integratie in Hengelo

Ben je werkloos en heb je een steuntje in de rug nodig op weg naar een werkplek? Visie Groep is een gespecialiseerde instantie die jou begeleidt naar passend werk dat aansluit op jouw interesses en mogelijkheden.

Door onze persoonlijke aanpak weten wij de juiste match te maken tussen bedrijven en werkzoekenden. Kom voor vragen gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

Re-integreren in Hengelo

Ben jij op zoek naar hulp bij re-integratie in Hengelo, dan kan Visie Groep jou verder helpen. Al is Visie Groep gevestigd in Enschede, ook in Hengelo kunnen wij jouw traject naar re-integratie optimaal ondersteunen.

Voor ons ben jij leidend, dat betekent dat wij eerst met jou rond de tafel gaan om te kijken wat jouw sterke en mogelijk minder sterke kanten zijn, en aan de hand daarvan gaan we kijken welk werk bij jou past. Uiteindelijk gaat het erom dat jij gelukkig wordt van het werk dat je uitvoert. Visie Groep wil je graag ondersteunen bij het vinden van deze plek.

Visie Groep kan je helpen bij een goed re-integratie traject

Om een goed re-integratietraject te starten in de omgeving van Hengelo, is het belangrijk dat het bedrijf dat je in de arm neemt de omgeving goed kent. Daarnaast vinden wij een persoonlijke aanpak heel belangrijk.

Ook in Hengelo is het doel van re-integratie dat jij straks aan het werk gaat op een plek die bij je past. Vooral het laatste deel is belangrijk. Je zult alleen werk kunnen doen dat bij jou past.

Computerscherm met code

Re-integreren volgens Visie Groep

Andere re-integratiebureaus plaatsen mensen op algemene plekken, waarbij het uiteindelijke effect is dat de cliënt weer uitvalt. Dit vinden wij geen goede gang van zaken, en jij natuurlijk helemaal niet.

Wij zullen dus eerst gaan kijken wat jij kunt en wilt doen, en daarna op zoek gaan naar een plek die bij je past. Wij zullen ook proberen om een geschikte plek te vinden voor re-integratie in Hengelo of in de directe omgeving.

Deelnemer bij multimedia design

Ook in jouw stad kies jij voor Visie Groep

Wanneer je een traject voor re-integratie in Hengelo start bij Visie Groep, dan zullen wij samen met jou op zoek gaan naar een passende baan. Wij hebben zelf ook een aantal projecten in de omgeving van Hengelo lopen waar dagbesteding en re-integratie samen gaan.

Er zijn mensen met verschillende trajecten in deze projecten aanwezig. Daarbij zullen wij per persoon kijken wat hij of zij kan. Aan de hand daarvan zullen de werkzaamheden aangepast worden. Wij hebben natuurlijk andere verwachtingen van iemand die in een dagbestedingsplek zit, dan van iemand die met een loonwaarde een salaris ontvangt. Iedereen zal wel meedraaien en vergelijkbare werkzaamheden kunnen doen.

Begeleider programmeert

Re-integreren met leuke projecten

Een voorbeeld van een re-integratieproject dat wij hebben lopen dichtbij Hengelo is ons ICT-project waarbij er websites gemaakt worden. Dit gaat van een stuk programmeren tot het grafische ontwerp. Ook schrijven wij alle teksten en zullen wij er ook voor zorgen dat de website goed vindbaar zal zijn op Google.