Re-integratiebureau Twente

Compas

Re-integratiebureau Twente

Wat is een re-integratiebureau? Dat is een bedrijf dat zich richt op het helpen van mensen die om welke reden dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt hebben, om deze groep te helpen richting werk. Natuurlijk kan niet iedereen die een afstand heeft tot de arbeidsmarkt aan het werk, maar de praktijk leert dat echt heel veel mensen dat wèl kunnen. En wat nog belangrijker is, ook willen!

Werkplek

Weer naar werk

Er is een grote groep mensen die graag aan het werk wil, maar moeite heeft om een passende baan te vinden. De overheid heeft dat ook in de gaten en houdt daar ook rekening mee in de nieuwe wetgeving. Het doel van de nieuwe WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) is om er voor te zorgen dat er meer mensen aan het werk gaan, die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Computerscherm met code

Wat doet Visie Groep?

Wij zijn een re-integratiebureau uit Twente dat zich richt op het aan het werk helpen van mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Dit doen wij op verschillende manieren. Omdat onze doelgroep erg groot en divers is, kiezen wij ervoor om met verschillende dochterondernemingen deze doelstelling te bereiken.

Zo hebben wij Visie Groep opgericht voor de groep mensen die nog niet klaar is voor echt werk, maar daar wel naar toe zou willen.

Een re-integratie voor jou in Twente

Visie Groep is een re-integratiebureau dat in Twente echt voor jou aan het werk is. Onze doelstellingen zijn om jou aan het werk te krijgen op een manier dat jij tot je recht komt. Wij zullen dan ook eerst met jou gaan kijken wat je sterke en minder sterke kanten zijn. Tevens zullen wij in het begin gaan uitzoeken wat jou leuk lijkt om te doen.