Over ons

visie-groep mok

Over ons

Visie Groep onderscheidt zich door snel schakelen en daadkrachtig handelen vanuit een natuurlijke drive met de juiste deskundigheid. Visie Groep verkent, vergroot en versterkt de mogelijkheden van mensen op het gebied van zorg & werk. Wij willen op niet-traditionele wijze bijdragen aan de ontwikkeling van mensen met afstand tot werk en maatschappij, met hierbij als einddoel dat iedereen zich op zijn plek en gewaardeerd voelt.

Visie Groep staat bekend om haar laagdrempeligheid en praktische aanpak. Met een team van enthousiaste collega’s en een gedeelde visie, hebben wij al veel mensen verder kunnen helpen.

Zorg

Visie Groep zorg richt zich op ambulante begeleiding en dagbesteding.

Ambulante begeleiding kan worden ingezet op diverse levensgebieden zoals ondersteuning in de thuissituatie, hulp bij financiën, het vinden van een passende dagbesteding of ondersteuning in de huiselijke relaties.

Visie Groep zorg beschikt voor mensen die op zoek zijn naar dagbesteding over een unieke ICT leerwerklocatie. Binnen onze leerwerklocatie worden er diverse activiteiten aangeboden in de richting van programmeren, 3D, het maken van websites en webshops, fotografie, design, netwerkbeheer & netwerkbeveiliging.

Visie Groep zorg is een gecontracteerde zorgaanbieder in Twente en de Achterhoek.

Werk

Visie Groep werk biedt in samenwerking met het UWV en gemeenten diverse re-integratietrajecten aan.

Wanneer iemand een betaalde baan heeft, maar toch vast loopt in zijn of haar werk, kan er in overleg gebruik worden gemaakt van een jobcoach.

Ook ondersteunt Visie Groep werk bedrijven bij de uitvoering van diverse trajecten zoals outplacement, 2e spoor, loopbaanbegeleiding of preventietrajecten.

Binnen onze ICT leerwerklocatie bereiden wij mensen voor op een echte werkomgeving. Op basis van je kennis en eventuele ervaring kun je meewerken aan arbeidsgerelateerde opdrachten of getraind worden in diverse werkrichtingen.

Visie Groep onderscheidt zich door het totaalaanbod van re-integratie, dagbesteding en ambulante begeleiding. Onze dienstverlening kan afzonderlijk of in combinatie met elkaar worden ingezet. Door deze integrale aanpak kunnen wij mensen op meerdere levensgebieden ondersteunen en goed verder helpen.

Visie Groep staat bekend om haar laagdrempelige en praktische aanpak. Met een team van enthousiaste collega’s en een gedeelde visie hebben we al veel mensen verder kunnen helpen.

Visie en werkwijze

Als open en laagdrempelige organisatie staan we altijd open voor nieuwe initiatieven en proberen we op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen. Daarnaast is er binnen onze organisatie een toegankelijke sfeer en voelen deelnemers zich bij ons snel thuis en op hun gemak. Iedereen is gelijk en zo wordt iedereen ook bij ons behandeld.

Begeleider met deelnemer

Een team met ervaringen

Een aantal medewerkers van Visie Groep hebben ervaringen op verschillende levensgebieden omdat zij zelf het één en ander hebben meegemaakt en kunnen net als veel deelnemers hier heel open over (mee)praten. Hierdoor kunnen we goed luisteren en gewenst meedenken in passende oplossingen omdat sommige collega’s zelf de nodige ervaring in hebben vanuit de praktijk.

Ervaringen

Wij zijn uniek in onze werkwijze. En dat zie je terug in de ervaringen van onze deelnemers. Wil je ook een keer ervaring op komen doen? Neem dan contact op voor een meeloopdag!

<
>
 • Ik voel me hier helemaal thuis

  Joris
 • Ik leer voor mezelf te kiezen.
  En soms te kiezen voor rust.

  Marco
 • Visie Groep biedt me inspiratie, motivatie en waardering

  Bas
 • Een feest der herkenning en erkenning

  Sabine
 • Ze geven geduld en vertrouwen.
  Dat geeft me een goed gevoel

  Patrick