Vastzitten

Doelgroepen

Bij Visie Groep komen mensen met diverse achtergronden en redenen waarom ze ondersteuning zoals ambulante begeleiding nodig hebben.

Op onze leerwerklocatie hebben we een breed aanbod aan activiteiten. Dit doen we als zinvolle dagbesteding en als re-integratie. Omdat onze (werk)begeleiders vaak ook persoonlijk ervaring hebben met zaken als autisme en angststoornissen snappen ze jou als geen ander.

ADHD - ADD

Soms werk je net even anders

Bij Visie Groep snappen we dat jij net even anders werkt. Het kan zijn dat je met een het liefst je angsten uit de weg wilt gaan, ook al weet je dat dat niet de oplossing is. Het kan zijn dat je het moeilijk vind om je aan te passen aan je omgeving. Of dat je emoties en informatie net even anders verwerkt.

Jouw manier van denken kan een gevoel geven dat je niet “normaal” lijkt te kunnen werken. Dan is het fijn als je onder gelijkgestemden bent. Mensen die jou snappen omdat ze het herkennen. Of dat nu begeleiders zijn of andere deelnemers.

Begeleider met deelnemer

Drukte, stress en negatieve gedachtes

Als je last hebt van drukte en er komt teveel informatie binnen. Je raakt snel overprikkeld door bijvoorbeeld AD(H)D of een burn-out. Soms is alles je al snel teveel en voel je je opgebrand en misschien daardoor ook een stuk somberder.

AD(H)D, burn-out en/of een depressie zorgen ervoor dat je niet lekker in je vel zit. Op onze leerwerklocatie kunnen we je helpen je eigen grenzen te respecteren, te praten over jezelf en je zelfvertrouwen terug te winnen.

Even een tandje lager

Soms gaat alles net even te snel. Dan is het fijn als je ergens kunt zijn waar mensen de tijd voor je nemen. Waar je met aandacht en begrip wordt uitgedaagd op je eigen niveau.

Ook als je een licht verstandelijke beperking hebt of niet aangeboren hersenletsel (NAH) kun je bij ons prima terecht. Met begeleiding, zinvolle dagbesteding en re-integratie is er altijd een traject te vinden wat bij jou past.