Je kunt meer dan je denkt

Samen werken aan jouw ontwikkeling

Wij onderscheiden ons graag van andere organisaties. Wij kijken hierbij vooral naar jou. Wat jou raakt. Wat jou motiveert. En wat voor jou goed werkt. En denken daarin graag met je mee.

Ons werk doen we met veel passie, zijn erg betrokken en halen veel voldoening uit het ondersteunen van mensen op diverse levensgebieden. Ook maken we graag gebruik van ons team van ervaringsdeskundigen.

Begeleider geeft rondleiding

Van dagbesteding naar re-integratie

Je kunt bij ons starten in de dagbesteding en op die manier doorgroeien naar re-integratie. Maar het kan ook zo zijn, dat tijdens je re-integratietraject blijkt dat je toch nog niet klaar bent voor re-integratie en dat het passend is om je eerst via dagbesteding verder te ontwikkelen.

Begeleider helpt deelnemer

Ambulante ondersteuning

Als je problemen ervaart in de thuissituatie, waardoor je belemmerd wordt bij je traject bij ons, kunnen we met jou kijken of onze ambulante ondersteuning jou verder kan helpen.

Andersom kan het ook: je ontvangt van ons ambulante ondersteuning en hebt behoefte aan een zinvolle daginvulling, dan kan je bij ons komen kijken of onze dagbesteding bij jou past.

<
>
 • We (her)kennen je 'labels'.
  We hebben ze zelf vaak ook.

  Joris
 • Visie-Groep geeft me
  een richting in mijn leven

  Marco
 • Geen social talk maar openheid en oprechte interesse

  Sophie
 • Ze geven geduld en vertrouwen.
  Dat geeft me een goed gevoel

  Patrick
 • Waar ik ook ben, ik ben blij hoe ver ik al ben gekomen

  Peter