Samen werken aan jouw ontwikkeling

Wij onderscheiden ons graag van andere organisaties. Wij kijken hierbij vooral naar jou. Wat raakt jou, wat motiveert jou en wat werkt goed voor jou. Daarin denken we graag met je mee.

Ons werk doen we met veel passie, zijn erg betrokken en halen veel voldoening uit het ondersteunen van mensen op diverse levensgebieden. Ook maken we graag gebruik van ons team van ervaringsdeskundigen.

Je kunt meer dan je denkt
Begeleider geeft rondleiding

Van dagbesteding naar re-integratie

Je kunt bij ons starten in de dagbesteding en op die manier doorgroeien naar re-integratie, maar het kan ook zo zijn dat tijdens je re-integratietraject blijkt dat je toch nog niet klaar bent voor re-integratie en dat het passend is om je eerst via dagbesteding verder te ontwikkelen.

Ambulante ondersteuning

Als je problemen ervaart in de thuissituatie, waardoor je belemmerd wordt bij je traject bij ons, kunnen we met jou kijken of onze ambulante ondersteuning jou verder kan helpen.

Andersom kan het ook: je ontvangt van ons ambulante ondersteuning en hebt behoefte aan een zinvolle daginvulling, dan kan je bij ons komen kijken of onze dagbesteding bij jou past.

Begeleider helpt deelnemer

<
>
 • Andere deelnemers voelen echt als vrienden voor me

  Joris
 • Ik voel me hier helemaal thuis

  Joris
 • Visie Groep biedt me inspiratie, motivatie en waardering

  Bas
 • Ik leer voor mezelf te kiezen.
  En soms te kiezen voor rust.

  Marco
 • Ze geven geduld en vertrouwen.
  Dat geeft me een goed gevoel

  Patrick