Integrale ketenaanpak

Door deze integrale aanpak kunnen wij mensen op meerdere levensgebieden ondersteunen en goed verder helpen.

Visie Groep onderscheidt zich door het totaalaanbod van dagbesteding, re-integratie en ambulante begeleiding. Onze dienstverlening kan afzonderlijk of in combinatie met elkaar worden ingezet.

Verrekijker

Visie Groep verkent, vergroot en versterkt mogelijkheden

Visie Groep onderscheidt zich door snel schakelen en daadkrachtig handelen vanuit een natuurlijke drive met de juiste deskundigheid. We verkennen, vergroten en versterken de mogelijkheden van mensen op het gebied van zorg & werk.

Wij willen op niet-traditionele wijze bijdragen aan de ontwikkeling van mensen met afstand tot werk en maatschappij, met hierbij als einddoel dat iedereen zich op zijn plek en gewaardeerd voelt.

Zorg: ambulant en dagbesteding

Visie Groep zorgt voor ambulante begeleiding en dagbesteding. Ambulante begeleiding kan worden ingezet op diverse levensgebieden zoals ondersteuning in de thuissituatie, hulp bij financiën, het vinden van een passende dagbesteding of ondersteuning in de huiselijke relaties.

Visie Groep beschikt voor mensen die op zoek zijn naar dagbesteding over een unieke ICT leerwerklocatie. Binnen onze leerwerklocatie worden er diverse activiteiten aangeboden in de richting van programmeren, 3D, het maken van websites en webshops, fotografie, design, netwerkbeheer & netwerkbeveiliging.

jobcoach en deelnemer
Begeleider geeft rondleiding

Werk: re-integratie en jobcoaching

Visie Groep biedt in samenwerking met het UWV en gemeenten diverse re-integratietrajecten aan. Binnen onze ICT leerwerklocatie bereiden wij mensen voor op een echte werkomgeving. Op basis van je kennis en eventuele ervaring kun je meewerken aan arbeidsgerelateerde opdrachten of getraind worden in diverse werkrichtingen.

Wanneer iemand een betaalde baan heeft, maar toch vast loopt in zijn of haar werk, kan er in overleg gebruik worden gemaakt van een jobcoach. Ook ondersteunt Visie Groep werk bedrijven bij de uitvoering van diverse trajecten zoals outplacement, 2e spoor, loopbaanbegeleiding of preventietrajecten.