Office Automation

Office Automation omvat alles wat saaie, terugkerende en/of langdradige taken of routines efficiënter maakt door middel van programmatische oplossingen. Voorbeelden hiervan zijn scripts die op gezette tijden of op commando groepen data sorteren, spreadsheets uitlezen of data van meerdere locaties samenvoegen.

Saaie taken die normaal concentratie en enthousiasme ondermijnen worden na een oplossing van Office Automation met een druk op de knop uitgevoerd. Hierdoor houd je kostbare tijd over voor complexere taken.

visie-groep mok

Samenwerken

Omdat Office Automation veel wordt gekoppeld aan een website of andere programma’s, werk je veel samen met de andere IT-teams. Zo kun je jouw script koppelen aan een website of bouw je een admin interface met team back-end.

Het samenwerken met de andere teams is niet alleen heel gezellig maar ook leerzaam. Net als in het bedrijfsleven draagt iedereen op zijn eigen niveau zijn steentje bij aan het team. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit. De teams overlappen en zo leren we veel van elkaar.

Trots op wat je maakt

We werken hier aan eigen interne projecten die uiteindelijk ook gebruikt kunnen gaan worden. Daardoor krijg je veel meer waardering dan als je alleen maar “oefenopdrachten” doet.

Jij en je team mogen aan opdrachten werken die je later weer terug ziet op het internet. Het is jouw visitekaartje om te laten zien wat jij hebt helpen ontwikkelen, iets waar je trots op bent.

Teamprestatie

<
>
 • Ik zat helemaal vast
  Hier heb ik leren loslaten

  Jeremy
 • Geen social talk maar openheid en oprechte interesse

  Sophie
 • Ze geven geduld en vertrouwen.
  Dat geeft me een goed gevoel

  Patrick
 • Hier voel ik me echt welkom en gehoord

  Peter
 • Autisme? Daar doen we hier niet aan

  Bob