visie-groep mok

Office Automation

Office Automation omvat alles wat saaie, terugkerende en/of langdradige taken of routines efficiënter maakt doormiddel van programmatische oplossingen. Voorbeelden hiervan zijn scripts die op gezette tijden of op commando groepen data sorteren, spreadsheets uitlezen of data van meerdere locaties samenvoegen.

Saaie taken die normaal concentratie en enthousiasme ondermijnen worden na een oplossing van Office Automation met een druk op de knop uitgevoerd. Hierdoor houd je kostbare tijd over voor complexere taken.

Samenwerken

Omdat Office Automation veel wordt gekoppeld aan een website of andere programma’s werk je veel samen met de andere IT-teams. Zo kun je jouw script koppelen aan een website of bouw je een admin interface met team back-end.

Het samenwerken met de andere teams is niet alleen heel gezellig maar ook leerzaam. Net als in het bedrijfsleven draagt iedereen op zijn eigen niveau zijn steentje bij aan het team. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit. De teams overlappen en zo leren we veel van elkaar.

Teamprestatie

Trots op wat je maakt

We werken hier aan eigen interne projecten die uiteindelijk ook gebruikt kunnen gaan worden. Daardoor krijg je veel meer waardering dan als je alleen maar “oefenopdrachten” doet.

Jij en je team mogen aan opdrachten werken die je later weer terug ziet op het internet. Het is jouw visitekaartje om te laten zien wat jij hebt helpen ontwikkelen, iets waar je trots op bent.

<
>
 • Ze geven geduld en vertrouwen.
  Dat geeft me een goed gevoel

  Patrick
 • Een feest der herkenning en erkenning

  Sabine
 • Hier leer ik om niet te meten aan anderen maar aan mezelf

  Tom
 • Andere deelnemers voelen echt als vrienden voor me

  Joris
 • Geen social talk maar openheid en oprechte interesse

  Sophie