Multimedia Design

Op onze grafische afdeling wordt de nadruk gelegd op het maken van illustraties en het verwezenlijken van grafische ontwerpen. Denk aan het ontwerp van logo’s, visitekaartjes, folders of posters.

Hiervoor gebruiken wij programma’s van Corel, die sterk vergelijkbaar zijn met populaire software als Illustrator, Photoshop en Indesign.

Je kunt meer dan je denkt

Werken op eigen niveau

Door middel van simpele opdrachten leer je de basisfuncties van deze programma’s. Afhankelijk van waar jij jouw uitdagingen voelt, kunnen de activiteiten op je persoonlijke doelen worden afgestemd.

Naast de individuele activiteiten zijn er ook interne projecten en challenges die we samen met de hele groep uitvoeren. Iedereen werkt dan op zijn of haar eigen manier een eigen ontwerp uit.

Fotografie en 3D

Naast grafisch design (al dan niet achter de computer) kun je je bij Visie Groep ook verdiepen in 3D-modelling en fotografie.

Daarnaast doen alle drie de richtingen dezelfde week-challenges. Zo kun je zelf bepalen hoe jij je creativiteit het liefst wilt uiten.

Creatieve ruimte

Ervaringen van onze deelnemers

Wij zijn uniek in onze werkwijze en dat zie je terug in de ervaringen van onze deelnemers. Wil je ook een keer ervaring op komen doen? Neem dan contact op voor een meeloopdag.

<
>
 • Visie Groep geeft me
  een richting in mijn leven

  Marco
 • Een feest der herkenning en erkenning

  Sabine
 • Ik zat helemaal vast
  Hier heb ik leren loslaten

  Jeremy
 • Labeltjes? Die doen we hier gewoon in de prullenbak

  Frederike
 • Autisme is geen bug in de software. Het is een compleet ander besturingssysteem.

  Bob