Marketing & advertising

Bij onze afdeling marketing & advertising kun je terecht als je op zoek bent naar uitdagende activiteiten op het gebied van online promotie. Je kunt in de vorm van dagbesteding als in de vorm van re-integratie aan de slag met deze activiteit.

Je leert bijvoorbeeld hoe je gebruik kunt maken van advertenties in Google, welke type advertenties er zijn en hoe je het best een advertentiecampagne kunt opzetten.

Vlinder

Analyse en optimalisatie

Verder kun je ontdekken hoe een website beter vindbaar kan worden in de zoekmachine van Google (SEO). De gebruiksvriendelijkheid van websites analyseren en optimaliseren is ook van belang om klanten te kunnen bereiken.

Bij ons leer je de fijne kneepjes van het vak.

Dagbesteding

Dagbesteding op het gebied van online marketing is erop gericht jouw kennis en zelfvertrouwen te vergroten en structuur aan de dag te geven. Deelnemers ontwikkelen hun vaardigheden en krijgen zo een fundering in de wereld van online marketing.

Je doet op den duur ook ervaring op met commerciële opdrachten en leert te werken in een team. Op deze manier kan de afstand tot arbeidsmarkt worden verkleind en kan iedereen in zijn of haar eigen tempo stappen zetten naar een betaalde baan, al dan niet in de ICT.

Ervaringen van onze deelnemers

Wij zijn uniek in onze werkwijze en dat zie je terug in de ervaringen van onze deelnemers. Wil je ook een keer ervaring op komen doen? Neem dan contact op voor een meeloopdag

<
>
 • Hier voel ik me echt welkom en gehoord

  Peter
 • Ik voel me hier helemaal thuis

  Joris
 • Ik zat helemaal vast
  Hier heb ik leren loslaten

  Jeremy
 • Een feest der herkenning en erkenning

  Sabine
 • Geen social talk maar openheid en oprechte interesse

  Sophie