Front-end webdevelopment

Bij front-end webdevelopment leer je hoe je websites mooi kunt maken. Dit doen we met PHP, HTML en vooral CSS in WordPress. Je leert hoe je van een plaatje een werkende website kunt maken. Ook leer je hoe je websites gebruiksvriendelijk en mobiel-vriendelijk maakt.

Of je nu dagbesteding doet of re-integratie, in principe maakt dat hier niet uit, je werkt op je eigen niveau. Het belangrijkste is dat je plezier hebt en jezelf ontwikkelt.

Compas

Samenwerken

Bij front-end is je werkveld heel breed. Je bent eigenlijk de spil tussen design en back-end. Daarom werken we vaak samen met designers en werken soms aan design en usability. Zo maken we een moodboard met de sfeer en kleuren en een wireframe voor het stramien.

Regelmatig werk je samen met back-end programmeurs. Wij stylen hun werk en zij bouwen nieuwe functionaliteit in onze creaties.

Werken naar een toekomst

Je kunt hier ook werken in teamverband, zoals je ook bij een “echt” bedrijf zou doen. Zo helpen we elkaar en werken ook vaak samen aan leuke projecten. Wat de een niet weet weet de ander wel. Iedereen heeft zijn eigen expertise en op elk niveau kun je wat bijdragen.

Op deze manier kunnen we ook werken aan interne projecten. Dit zodat jouw werk niet verloren gaat, maar uiteindelijk ook echt gebruikt wordt. Iets waar je trots op kunt zijn.

Computerscherm met code

Ervaringen van onze deelnemers

Wij zijn uniek in onze werkwijze en dat zie je terug in de ervaringen van onze deelnemers. Wil je ook een keer ervaring op komen doen? Neem dan contact op voor een meeloopdag

<
>
 • Hier leer je veel over code
  Maar vooral veel over jezelf

  Sabine
 • Autisme? Daar doen we hier niet aan

  Bob
 • Labeltjes? Die doen we hier gewoon in de prullenbak

  Frederike
 • Wat fijn om hier bij mensen te zijn die mij energie geven.

  Frederike
 • We (her)kennen je 'labels'.
  We hebben ze zelf vaak ook.

  Joris