Fotografie

Op dinsdagen bieden we ook de activiteit fotografie aan. Hier kun je je kennis in fotografie vergroten en toepassen met oefeningen in de praktijk.

Op andere dagen kun je bezig zijn met de bewerking van foto’s of sluit je aan bij een andere activiteit die je leuk vindt. Om je foto’s professioneel te bewerken maken we gebruik van Adobe Lightroom.

Professionele begeleiding

Goede foto’s leren maken hoef je niet alleen te doen! Onze ervaren werkbegeleiders helpen je graag. Aan de hand van praktische oefeningen en weekchallenges leer je steeds mooiere foto’s maken.

We laten je zien hoe je kunt omgaan met een digitale camera. Er zijn meerdere camera’s aanwezig dus je kan altijd aan de slag. Heb je een eigen camera? Neem deze vooral mee!

Fotografie-projecten

In onze fotostudio kun je alles leren over portretfotografie, studiofotografie en productfotografie. Als buiten meer jouw ding is, gaan we ook graag in het park foto’s maken.

Je kan er ook voor kiezen om aan een eigen opdracht of fotoserie te werken, dit kan eventueel in groepsverband. Het kan zijn dat je bij deze projecten samenwerkt met bijvoorbeeld design of 3D.

Begeleider met deelnemer

Ervaringen van onze deelnemers

Wij zijn uniek in onze werkwijze en dat zie je terug in de ervaringen van onze deelnemers. Wil je ook een keer ervaring op komen doen? Neem dan contact op voor een meeloopdag.

<
>
 • Geen social talk maar openheid en oprechte interesse

  Sophie
 • Er is geen zwakste schakel in de groep bij Visie Groep

  Lynn
 • Wat fijn om hier bij mensen te zijn die mij energie geven.

  Frederike
 • Andere deelnemers voelen echt als vrienden voor me

  Joris
 • Ik voel me hier helemaal thuis

  Joris