Fotografie

Op dinsdagen bieden we ook de activiteit fotografie aan. Hier kun je je kennis in fotografie vergroten en toepassen met oefeningen in de praktijk.

Op andere dagen kun je bezig zijn met de bewerking van foto’s of sluit je aan bij een andere activiteit die je leuk vindt. Om je foto’s professioneel te bewerken maken we gebruik van Adobe Lightroom.

Professionele begeleiding

Goede foto’s leren maken hoef je niet alleen te doen! Onze ervaren werkbegeleiders helpen je graag. Aan de hand van praktische oefeningen en weekchallenges leer je steeds mooiere foto’s maken.

We laten je zien hoe je kunt omgaan met een digitale camera. Er zijn meerdere camera’s aanwezig dus je kan altijd aan de slag. Heb je een eigen camera? Neem deze vooral mee!

Begeleider met deelnemer

Fotografie-projecten

In onze fotostudio kun je alles leren over portretfotografie, studiofotografie en productfotografie. Maar als buiten meer jouw ding is gaan we ook graag in het park foto’s maken.

Je kan er ook voor kiezen om aan een eigen opdracht of fotoserie te werken, Dit kan eventueel in groepsverband. Het kan zijn dat je bij deze projecten samenwerkt met bijvoorbeeld design of 3D.

Ervaringen van onze deelnemers

Wij zijn uniek in onze werkwijze. En dat zie je terug in de ervaringen van onze deelnemers. Wil je ook een keer ervaring op komen doen? Neem dan contact op voor een meeloopdag

<
>
 • Ik voel me hier helemaal thuis

  Joris
 • Hier voel ik me echt welkom en gehoord

  Peter
 • Waar ik ook ben, ik ben blij hoe ver ik al ben gekomen

  Peter
 • Hier voelt het als thuiskomen

  Niek
 • Visie-Groep geeft me
  een richting in mijn leven

  Marco