Fotografie

Op dinsdagen bieden we ook de activiteit fotografie aan. Hier kun je je kennis in fotografie vergroten en toepassen met oefeningen in de praktijk.

Op andere dagen kun je bezig zijn met de bewerking van foto’s of sluit je aan bij een andere activiteit die je leuk vindt. Om je foto’s professioneel te bewerken maken we gebruik van Adobe Lightroom.

Professionele begeleiding

Goede foto’s leren maken hoef je niet alleen te doen! Onze ervaren werkbegeleiders helpen je graag. Aan de hand van praktische oefeningen en weekchallenges leer je steeds mooiere foto’s maken.

We laten je zien hoe je kunt omgaan met een digitale camera. Er zijn meerdere camera’s aanwezig dus je kan altijd aan de slag. Heb je een eigen camera? Neem deze vooral mee!

Fotografie-projecten

In onze fotostudio kun je alles leren over portretfotografie, studiofotografie en productfotografie. Als buiten meer jouw ding is, gaan we ook graag in het park foto’s maken.

Je kan er ook voor kiezen om aan een eigen opdracht of fotoserie te werken, dit kan eventueel in groepsverband. Het kan zijn dat je bij deze projecten samenwerkt met bijvoorbeeld design of 3D.

Begeleider met deelnemer

Ervaringen van onze deelnemers

Wij zijn uniek in onze werkwijze en dat zie je terug in de ervaringen van onze deelnemers. Wil je ook een keer ervaring op komen doen? Neem dan contact op voor een meeloopdag.

<
>
 • Ze geven geduld en vertrouwen.
  Dat geeft me een goed gevoel

  Patrick
 • Een feest der herkenning en erkenning

  Sabine
 • Waar ik ook ben, ik ben blij hoe ver ik al ben gekomen

  Peter
 • Hier leer ik om niet te meten aan anderen maar aan mezelf

  Tom
 • Visie Groep biedt me inspiratie, motivatie en waardering

  Bas