Bouw & Techniek

Bouw & Techniek

Iedereen wil graag meedoen in de maatschappij en overdag iets nuttigs te doen hebben. Daarom bieden wij diverse activiteiten aan op het gebied van algemeen onderhoud zoals schilderen en tuin-onderhoud in en rondom de leerwerklocatie.

Daarnaast bieden wij binnen onze leerwerklocatie Bouw & Techniek diverse activiteiten aan rondom houtbewerking, zoals het maken van steigerhouten meubelen. Ook krijg je de ruimte om te werken aan een eigen projecten.

Dagbesteding of re-integratie?

Samen met jou kijken we welk traject het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Dit kan in de vorm van dagbesteding via de gemeente of door middel van een re-integratietraject via het UWV of de gemeente.

Wanneer je nog niet toe bent aan werken, maar wel een zinvolle dag-invulling nodig hebt, bieden de arbeidsmatige activiteiten vaak een goede oplossing.

Toewerken naar een betaalde baan?

Op onze leerwerklocatie bieden wij al onze activiteiten aan onder begeleiding van onze werkcoach(es). Onze werkcoaches beschikken over de juiste kennis en ervaring om jou weer een stap verder te kunnen helpen en je vaardigheden te verbeteren en jouw talenten te ontdekken.

Wij kijken altijd naar de mogelijkheden als het gaat om betaald werk. Wil je in de toekomst graag weer aan het werk? Ook daar kunnen wij jou in ondersteunen.

Ervaringen van onze deelnemers

Wij zijn uniek in onze werkwijze. En dat zie je terug in de ervaringen van onze deelnemers. Wil je ook een keer ervaring op komen doen? Neem dan contact op voor een meeloopdag

<
>
 • Visie-Groep geeft me
  een richting in mijn leven

  Marco
 • Autisme? Daar doen we hier niet aan

  Bob
 • Hier voelt het als thuiskomen

  Niek
 • We (her)kennen je 'labels'.
  We hebben ze zelf vaak ook.

  Joris
 • Waar ik ook ben, ik ben blij hoe ver ik al ben gekomen

  Peter