Back-end webdevelopment

Een back-end developer bouwt aan (nieuwe) functionaliteit van de website. Met onder andere PHP en mySQL zorg je ervoor dat de juiste data op de juiste plek beschikbaar is en dat de website snel en functioneel is.

Je kunt hier werken op je eigen niveau. Er zijn altijd genoeg mogelijkheden om je kennis en ervaring te vergroten, of je nu wil re-integreren op de arbeidsmarkt of voor dagbesteding komt. Daarnaast zorgen we ervoor dat we ook gewoon een hele leuke tijd hebben met elkaar.

Verrekijker

Samenwerken

Samenwerken met de andere teams is leerzaam, en er is altijd een leuke sfeer. Zo leren we goed van elkaars kennis en ervaring en leren we werken zoals ze dit bij een “regulier bedrijf” ook doen.

Je werkt onder meer samen met team front-end dat alles “mooi maakt” en met team office automation dat de koppelingen met Telegram verzorgt. Ook werken we nauw samen met het team van Marketing. Door samen te werken leer je de andere kant van de website ook kennen.

Werken naar een toekomst

Bij ons kun je alvast wennen aan het werken in teamverband. Net als in het bedrijfsleven draagt iedereen op zijn eigen niveau zijn steentje bij aan het team. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit. In een team kun je zo veel van elkaar leren.

Het niveau waarop je werkt groeit mee op weg naar nieuw werk. Jij en je team mogen aan opdrachten werken die je later weer terug ziet op het internet. Het is jouw visitekaartje om te laten zien wat jij hebt helpen ontwikkelen, iets waar je trots op bent. Werk je liever zelfstandig? Dan kan dit natuurlijk ook gewoon!

Team van vier

Ervaringen van onze deelnemers

Wij zijn uniek in onze werkwijze en dat zie je terug in de ervaringen van onze deelnemers. Wil je ook een keer ervaring op komen doen? Neem dan contact op voor een meeloopdag.

<
>
 • Hier voel ik me echt welkom en gehoord

  Peter
 • Wat fijn om hier bij mensen te zijn die mij energie geven.

  Frederike
 • Hier leer je veel over code
  Maar vooral veel over jezelf

  Sabine
 • Hier voelt het als thuiskomen

  Niek
 • Een feest der herkenning en erkenning

  Sabine