Dagbesteding Oldenzaal

Vlinder

Dagbesteding in Oldenzaal

Ben jij op zoek naar een dagbesteding waar je echt tot je recht komt? Dit omdat je werkgerelateerde opdrachten krijgt die je op jouw eigen tempo kunt uitvoeren? Ben je op zoek naar dagbesteding in Oldenzaal waarin je al je creativiteit kwijt kunt? Dan is Visie Groep misschien wel iets voor jou.

Visie Groep biedt dagbesteding aan binnen de ICT voor mensen die in of rondom Oldenzaal wonen. Visie Groep staat bekend om haar persoonlijke aanpak en de laagdrempelige benadering. Dit blijkt voor veel mensen goed te werken binnen de dagbesteding.

Deelnemer bij multimedia design

Dagbesteding die je uitdaagt

Binnen Visie Groep kan je je dagen gaan invullen met activiteiten die binnen het vakgebied van de ICT liggen onder het mom van dagbesteding. Om jou goed tot je recht te laten komen bieden wij in de buurt van Oldenzaal activiteiten aan in de richting van jouw interesses en kwaliteiten. Zo zullen wij te allen tijden kijken wat er bij jou past en hoe ook jij je eigen daginvulling ziet.

Ben je creatief en zou je graag met Photoshop willen leren werken? Dan zullen wij samen met jou gaan onderzoeken welke dagbesteding activiteit jij het beste kunt volgen om dit uiteindelijk zelf ook te kunnen doen. Ook wanneer je uit Oldenzaal komt.

Gesprek aangepast belasting

Van dagbesteding tot re-integratie

Ons doel binnen de dagbesteding voor mensen in Twente en in Oldenzaal, is om iemand een plek te bieden waar hij of zij zich kan ontwikkelen totdat hij of zij klaar is om een re-integratietraject te gaan volgen. Wel kijken wij in de praktijksituatie of een volgende stap ook mogelijk is en gaan we altijd op voorhand in overleg met het UWV of je huidige zorgaanbieder.

Het belangrijkste binnen de dagbesteding is dat je onderdeel bent van een regulier arbeidsproces, waarin je sociaal contact hebt en werkt in teamverband. Vind je het werken in teamverband lastig, dan kan je ook voor jezelf aan de slag en werken we hier langzaam naartoe.

Dagbesteding in Oldenzaal

Wanneer je een dagbesteding via Visie Groep volgt, dan kijken wij samen met jou naar je persoonlijke wensen, interesses en mogelijkheden op het gebied van dagbesteding. Op basis daarvan zullen wij een zinvolle daginvulling op maat aanbieden waarin jij het beste tot je recht komt.

Dagbesteding die aansluit op je mogelijkheden

Als je een afstand hebt tot de arbeidsmarkt vanwege een ziekte of aandoening, dan hoeft dat niet te betekenen dat je op de bank hoeft te blijven zitten. Een dagbestedingsplek kan je dan de kans geven om je tijd toch nuttig te besteden en aan je persoonlijke doelen te gaan werken.

Zoek je een dagbesteding in Oldenzaal, dan wil je natuurlijk wel een plek vinden die aansluit bij jouw mogelijkheden en wensen.

Bereikbaarheid van onze dagbesteding binnen Visie Groep

Onze dagbesteding is vanuit Oldenzaal makkelijk te bereiken met de trein of met de bus. Ook kan je er voor kiezen om via Oldenzaal op de fiets naar Enschede te komen. Ook als je op de fiets komt via Oldenzaal, is onze dagbestedingslocatie gemakkelijk en goed te bereiken.

Meer informatie om via Oldenzaal bij onze dagbesteding te komen, kan je ook vinden op onze website.

Begeleiding met cliënt

Ontdek welke dagbesteding het beste bij jou past

Visie Groep kan je op individueel niveau ondersteunen in het vinden van een dagbesteding in Oldenzaal. Werk je liever met je handen? Heb je een bepaalde richting waarin jij je dagbesteding wilt volgen, dan kan er in overleg altijd gekeken worden naar een aantal taken die het beste bij jou aansluiten.

Onze dagbesteding is erop gericht om je te laten groeien op het gebied van werknemersvaardigheden en sociale vaardigheden. Wil je een kijkje nemen op onze dagbesteding? Kom dan gerust een keer langs.

Waar kom jij je dag besteden?

Ben jij benieuwd welke activiteiten we hebben voor een zinvolle dagbesteding. Bij Visie Groep hebben we verschillende activiteiten waaraan je kunt deelnemen

<
>