Dagbesteding Hengelo

Verrekijker

Dagbesteding in Hengelo

Wil jij graag beginnen aan dagbesteding waarbij je kunt laten zien wat je kunt? Bij Visie Groep kun je binnen de dagbesteding aan verschillende opdrachten werken die ook echt iets met het werk van doen hebben dat je wil gaan doen .

Met de verschillende projecten in de ICT bieden wij een dagbestedingsomgeving waar je jouw talenten kunt gaan gebruiken en op je eigen tempo aan de slag kunt gaan. Natuurlijk is het daarbij belangrijk dat de manier waarop we dat traject invullen goed bij jou past, maatwerk dagbesteding dus. Met een laagdrempelige aanpak nodigen wij jou uit je van je beste kant te laten zien.

Creatieve ruimte

Dagbesteding die je uitdaagt

Bij ons kun je de uitdaging aangaan om aan de slag te gaan met werk dat jou interreseerd. Bijvoorbeeld met fotobewerkingsprogramma’s, of juist met programmeren.

Door goed te kijken wat er bij jou past zorgen we ervoor dat je ook vooruit kunt binnen onze dagbesteding. Goed kijken naar wat jij goed kunt, en zorgen dat we samen binnen de grenzen blijven van wat je aankunt. Dat zijn allemaal onderdelen binnen onze dagbesteding.

Computerscherm met code

Van dagbesteding tot re-integratie

Uiteindelijk is het doel om jou een plek te geven binnen onze dagbesteding, waarin jij je kunt ontwikkelen en vooruit kunt werken. Doorstromen totdat je klaar bent om je dagbesteding om te zetten in een re-integratietraject bijvoorbeeld.

De mensen in de Wajong, WIA en andere situaties hebben vele talenten, en die willen wij naar voren laten komen. Je komt bij ons dus in wat eigenlijk een normaal arbeidsproces is, maar dan zonder te veel druk op je te leggen. Wij passen onze verwachtingen aan jou aan, en niet andersom.

Wil je bij ons aan de slag en jouw talenten laten zien? Meld je aan via onze website.

Omscholing

Dagbesteding in Hengelo

Dagbesteding is een traject dat persoonlijk op jou moet worden afgestemd. Daarom gaan we samen kijken wat het beste bij jou zal passen qua dagbesteding, en waar je wellicht nog ondersteuning bij nodig hebt. Door dat dagbesteding plan samen te maken komen we tot een oplossing die het beste past bij jouw situatie, wensen en mogelijkheden.

Als je meer wil weten kun je natuurlijk altijd langskoomen voor een kennismakingsgesprek.

Zoek jij naar dagbesteding?

Zoek jij naar dagbesteding in de omgeving van Hengelo, dan kan Visie Groep je helpen. Het vinden van de juiste dagbesteding in Hengelo kan lastig zijn. Gelukkig kan goede begeleiding jou daarin ondersteunen. Volgens Visie Groep is het belangrijkste in dagbesteding dat jij iets doet waar je gelukkig van wordt.

Wij snappen dat veel mensen geen zin hebben om de hele dag hoedjes te vouwen of een beetje doelloos te schilderen. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat een dagbestedingsplek werkzaamheden aanbiedt die aan “arbeid” gerelateerd zijn. Dit betekent niet dat er allerlei eisen aan jou gesteld gaan worden, maar juist dat jij jezelf kunt ontwikkelen. En zeg nou zelf, je bent toch veel liever nuttig bezig dan alleen maar bezig om het bezig zijn.

Wat voor dagbesteding biedt Visie Groep in de omgeving van Hengelo?

Visie Groep heeft een aantal dagbestedingsprojecten in eigen hand. Het kan dus zijn dat wij de dagbesteding in de omgeving van Hengelo aanbieden die jij zoekt. Maar ook als jij denkt dat je niet past op deze dagbestedingsplekken, dan kan Visie Groep jou nog steeds helpen met het zoeken naar de dagbesteding in Hengelo die bij je past.

De dagbesteding die Visie Groep aanbiedt in de omgeving van Hengelo is onder andere ons ICT-project. Hierbij staan internetmarketing en websites bouwen centraal.

ICT in de dagbesteding

ICT-projecten in de dagbesteding zijn zeldzaam, en wij hebben dit project opgezet omdat wij hier een groot gat zagen in het aanbod. Wij leiden zelf mensen op om de werkzaamheden die hierbij komen kijken uit te kunnen voeren. Het gaat niet alleen om websites bouwen en teksten schrijven, maar ook het grafische deel van de ICT wordt door onszelf gedaan.

Dus als de ICT jou interesseert, dan is dit het dagbestedingsproject voor jou. Mocht dit je niet passen dan zoeken we naar een passende werkplek elders voor je.

Deelnemer bij multimedia design

Visie Groep kan jou helpen bij dagbesteding in Hengelo

Ook in Hengelo is het belangrijk dat de dagbesteding bij jou past. Wij gaan daarom ook graag volledig vrijblijvend met jou een gesprek aan om te kijken of wij iets voor jou kunnen betekenen.

Zo kan het zijn dat een van de eerder beschreven projecten jou op het lijf geschreven is. Maar het kan ook best zijn dat je iets anders zoekt. In beide gevallen willen wij graag met jou rond de tafel om te kijken wat er mogelijk is.