Dagbesteding Almelo

Door de zure appel bijten

Dagbesteding Almelo

Wil jij aan de slag gaan met dagbesteding in Almelo waar je bezig kunt zijn met jouw talenten? Bij Visie Groep bieden we een traject aan waar jij jezelf kunt uitdagen, en laten zien wat je kunt.

Met een traject op maat vanuit Almelo, gaan we samen de uitdaging aan terwijl we rekening houden met wat je aankunt.

Zinvolle dagbesteding

Het vinden van de juiste dagbesteding in Almelo is niet altijd zo eenvoudig. Bij Visie Groep kun je terecht voor zinvolle dagbesteding in Almelo. Dagbesteding waar je wat van leert.

Als je in Almelo een dagbesteding via Visie Groep volgt, dan zoeken we samen wat bij jou past. We bieden activiteiten van bouw en techniek tot design en programmeren. Zo vinden we samen een zinvolle daginvulling, waarin jij goed tot je recht komt.

Computerscherm met code

Voor wie is deze dagbesteding?

Niet iedereen functioneert of ervaart dingen op dezelfde manier. Daar hebben we bij visie-groep veel ervaring mee. Of je nu een burn-out hebt gehad, autisme hebt of andere “labels” opgeplakt hebt gekregen.

Visie Groep is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met verschillende “labels”. Door onze ruime ervaring kunnen wij ons aanpassen aan wat voor jou werkt en kunnen we samen zorgen voor een zinvolle invulling van je dag.

Onderzoeken kwaliteiten

Dagbesteding in Almelo aanvragen

Het aanvragen van dagbesteding in Almelo kan een hele opgave zijn. De regels kunnen lastig zijn en het kan zijn dat je opziet tegen het contact opnemen met het WMO of UWV.

Daar helpen we je graag bij. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en ondersteunen je waar nodig in je aanvraag bij het WMO of UWV. Samen lopen we je aanmelding door zodat je snel met dagbesteding kunt beginnen.