PGB begeleiding Oldenzaal

Door de zure appel bijten

Persoonlijke begeleiding in Oldenzaal

Visie Groep biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt persoonlijke begeleiding aan in de opstap naar werk. Dat betekent dat wij samen met jou gaan kijken wat jij kunt en wilt doen. En gezamenlijk met jou gaan we dan kijken of we een geschikte plek kunnen vinden waar jij je ontwikkeling, zowel op persoonlijk als op werkgerelateerd vlak, kan laten plaatsvinden.

Zo gaan wij samen op zoek naar een geschikte organisatie die bij jou als persoon past. Wij hebben een uitgebreid netwerk van organisaties die begeleiding op het persoonlijke vlak aanbieden.

Gesprek aangepast belasting

Dagbesteding en persoonlijke begeleiding

Bij persoonlijke begeleiding kan een stuk dagbesteding ontzettend veel nut hebben. Het is voor de meeste mensen erg belangrijk om de dagen te vullen. Want de hele dag thuis zitten is echt geen pretje. Om die reden biedt Visie Groep jou de mogelijkheid om te onderzoeken welk werk bij jou zou passen. Wij kijken naar jouw mogelijkheden en wensen, en gaan gezamenlijk met jou aan het werk. Wanneer jij dagbesteding van Visie Groep krijgt, dan zul je altijd aan arbeidsgerelateerde dagbesteding doen. Je neemt dan deel aan een arbeidsproces, maar dan zonder de druk en stress die daar normaliter bij kan komen kijken.

Gesprek vertrouwenspersoon

PGB begeleiding Oldenzaal

Met een PGB-budget kun je zorg inkopen bij Visie Groep om jou te helpen met dagbesteding, zorg of het re-integreren op de arbeidsmarkt. Wij helpen jou bij Visie Groep met je hulpvraag en dagbesteding naar wens.

Kom voor vragen gerust langs voor een vrijblijvend gesprek.

Zinnig de dag door

Als je om welke reden dan ook thuis komt te zitten, dan is dat even wel leuk, maar je weet dat dat snel genoeg gaat vervelen. Je wil eigenlijk het liefst zo zinnig mogelijk je dag doorbrengen. Als je een afstand hebt tot de arbeidsmarkt, dan kan het erg lastig zijn om een passende dagbesteding te vinden, helemaal als je er alleen voor staat.

Dat is dan ook helemaal geen schande. Het feit dat je dat bij jezelf bespeurt is eigenlijk al een heel positief teken. Je wilt weer aan de slag! Dan ben je in de regio van Oldenzaal bij Visie Groep helemaal aan het juiste adres. Binnen Visie Groep is namelijk alles gericht op zinvolle zorg en activiteiten.

Begeleiding in Oldenzaal via dagbesteding in diverse branches

Bij PGB begeleiding van Visie Groep in Oldenzaal is het mogelijk een zinvolle dagbesteding in Oldenzaal te volgen, in diverse branches. Je kunt namelijk aan de slag bij diverse van onze projecten, waar wij zinvolle dagactiviteiten aanbieden in een voor jou passende omgeving en binnen jouw interessegebied. Ook is er geen druk tijdens de activiteiten bij PGB begeleiding in de regio van Oldenzaal.

Computerscherm met code

Waarin Visie Groep zich onderscheidt

Visie Groep onderscheidt zich in het feit dat de dagactiviteit altijd wordt uitgevoerd bij een werkgever en niet in een “arbeidstrainingscentum”. Deze projecten bieden je een stapsgewijze ontwikkeling van werknemersvaardigheden. Onze projecten van PGB begeleiding in Oldenzaal zijn bijvoorbeeld gericht op ICT. Mocht dit je niet passen, dan zoeken we naar een passende werkplek elders voor je.

Onderzoeken kwaliteiten

Begeleiding in je stad in projectvorm

Heb je interesse in de ICT, dan is ons ICT-project misschien iets voor je. Hier ben je bij PGB begeleiding in Oldenzaal niet zomaar aan het werk, maar krijg je een breed aanbod aan verschillende ICT-vaardigheden om je in te ontwikkelen, in je eigen tempo en op jouw niveau.

Mochten deze projecten je niet aanspreken, dan spreekt Visie Groep haar brede netwerk aan om een andere geschikte dagbestedingsplek voor jou te vinden.

Kom kijken bij en van onze activiteiten

Bij Visie Groep hebben we diverse zorggebieden in de aanbieding om met je PGB begeleiding in Oldenzaal in te stromen in één van onze activiteiten.

<
>
    [EmployeeSlider]